Bara hos oss

Köp konst som inte alla har! Våra upplagor av digitala pigmenttryck (Fine Art Prints) är noggrant utvalda och motiven erbjuds exklusivt hos oss - du hittar dem ingen annanstans!

Från svenska samtida konstscenen

Konstnärerna vi representerar kan vara födda i Sverige men ha sin verksamhet internationellt, eller ha annat ursprung men arbeta lokalt. 

I en begränsad upplaga

Konsten säljs i en begränsad upplaga från några av Sveriges mest spännande samtida konstnärer - signerade av konstnären själv. När du köper ett konstverk inkluderas ett äkthetsbevis, som styrker verkets numerering och intygar att upplagan för det konstverket endast tas fram genom HEY ARTY.

Till priser som fler har råd med

Vi vill konst ska vara tillgängligt för fler - att fler ska ha råd att köpa konst. Därför arbetar vi med en prissättning som jämfört med originalets värde, möjliggör att fler kan köpa konst.  

Högsta kvalité

Konstverken framställs alltid på papper av bästa kvalité (Hahnemuhle Fine Art Paper) och numereras för hand. Produkten har en vacker struktur, ger ett fint djup i färgerna samt har en åldersbeständighet på ca 100 år.

Rama in hos våra samarbetspartners

Med de konstverk du köper hos oss följer en rekommendation kring hur just det verket du valt med fördel kan ramas in. Ta med dig instruktionen till rambutiken! Läs mer här.

Vilka står bakom? 

Carolina Werner Hultgren har mångårig erfarenhet med att utveckla kreativa digitala koncept. Andreas Hultgren har lång erfarenhet från arbete med film och reklam.  Drivkraften bakom HEY ARTY är ett ömsesidigt konstintresse samt en stark övertygelse om att tillgängliggöra konsten för fler samt skapa en varumärkesplattform som synliggör konstnären. 

Vill ni samarbeta?

Har du tankar kring möjliga samarbeten? Vi är öppna för dialog! Hör av er på telefon eller kom förbi på en kaffe någon dag så pratar vi mer.

 

Hör av er till: info@heyarty.se eller 076-116 69 22.

Konst till företag

Letar ni konst till ert företag? Vi kan hjälpa er att skräddarsy lösningar som passar just för er verksamhet. Till företag har vi möjlighet att erbjuda helhetslösningar, där vi också står för inramning. Flera av våra konstnärer har också möjlighet att ta beställningsuppdrag, där man kan vara med och påverka färgskala etc.

 

Kontakt: info@heyarty.se ​​​​​eller tfn 076- 116 69 22

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla

Följ oss på: